تب
تب مالت
1. جهت درمان تبهای صفراوی 2 گرم بابونه را در150 سیسی آبجوش دمکرده روزی سه فنجان میل شود.
2. برای درمان تبهای کهنه ساقه بوته بامیه را خیسانده و آب آنرا چند روز متوالی بنوشید.
3. پیاز را داغ نموده روی شکم بگذارید وقتی سرد شد پیاز را بردارید.
4. سوپ جعفری باعث پایین آمدن تب میگردد.
5. خرفه تب بر است بصورت سوپ میل شود.
6. در تابستان از فالوده همراه تخم ریحان استفاده شود و در زمستان از دمکرده تخم ریحان روزی 3 فنجان میل شود چون هم مسکن است و هم درجه حرارت بدن را کاهش میدهد.
7. سوپ کرفس تببر است.
8. برگ کنگر یا کنگر فرنگی 10 گرم را در یک لیتر آب جوشانده روزی 4 لیوان میل شود.
9. برای درمان تب مالت بعد از غذا از جوشانده کاکوتی بنوشید.