تب
1. برای کاهش تب با جوشانده برگ درخت انبه حمام نمائید و یا پاشویه و کمپرس پیشانی گردد.
2. خوردن پرتقال تب را پایین میآورد.
3. خوردن میوه تمرهندی تب را پایین میآورد.
4. برگ تمشک 15 گرم با 300 سیسی آب جوشانده سپس دمکرده صاف نموده با عسل شیرین و روزی سه فنجان میل نمائید.
5. افراط در خوردن توت فرنگی ایجاد تب میکند.
6. ریشه زرشک 5 گرم در200 سیسی آبجوش20 دقیقه دمکرده روزی سه فنجان میل شود.
7. پوست درخت زغال اخته 5 گرم در 100 سیسی آب جوشانده میل شود.
8. برگ جوان درخت زیتون 10 گرم در 200 سیسی آب بمدت 15 دقیقه جوشانده صاف نموده روزی سه بار هر بار یک فنجان با کمی عسل میل شود.
9. سنجد تب بر است.
10. خوردن سیب نارس بهاره تب آور است.
11. برگ شاه توت تببر است، 10 گرم در 300 سیسی آبجوش دمکرده روزی سه فنجان میل شود.
12. پوست هلو تببر است با احتیاط مصرف شود 20 گرم در 100 سیسی آبجوش 20 دقیقه دمکرده میل شود.
13. جوشانده عناب تب بر است.
14. گریپ فروت تب بر است.
15. گلابی تب بر است.
16. هر ساعت یک عدد لیمو شیرین میل کنید.
17. آب نارنج همراه آب میل شود و یا در سوپ بعنوان چاشنی ریخته شود.
18. نارنگی تب بر است قبل از غذا میل شود.