جو دوسر
1. طبع آن سرد و خشک است.
2. جو دوسر دارای موادقندی، مواد ازوته، پروتئین، چربی، فسفر، کلسیم، آهن، ویتامینA و گروه ویتامین های B میباشد.
3. برای رفع بیماریهای جلدی (پوستی) کاه جو دوسر را جوشانده و با آن جوشانده پوست را شستشو دهید.
4. برای رفع یبوست جو دوسر را بو داده آرد کنند مانند قهوه بجوشانید روزی 2 الی 3 استکان به مدت 3 روز صبح ناشتا میل شود.
5. برای درمان بواسیر از جو دوسر مانند شماره 4 استفاده شود.
6. برای درمان نقرس 20 گرم جو را در 5 لیوان آب جوشانده روزی 4 لیوان میل شود.
7. جهت سنگ کلیه از روش شماره 6 استفاده شود.
8. برای درمان آب آوردن انساج به روش شماره 6 استفاده شود.
9. جهت سرفه ، ورم حلق و حنجره و اخلاط خونی میتوان از روش شماره 6 استفاده کرد.
10. برای تقویت کودکان و افراد کهنسال و بیمارانی که دوره نقاهت را میگذارنند اگر جو را در آبگوشت یا شیر جوشانده میل کنند غذایی مقوی است البته جو پوست گرفته نباشد.
11. برای درمان کمر درد، درد پهلو و قولنج ها، جو دوسر را با سرکه پخته بصورت ضماد در محل درد بگذارید.
12. برای رفع خستگی پاها، سرما زدگی و تاول زخمها با جوشانده غلیظ کاه جو پاشویه کنید.