حافظه
تقویت ذهن - اختلال در یادگیری - فراموشی - کند ذهنی - کم هوشی - تقویت حافظه - تقویت مغز
1.کمبود آهن در بدن باعث اختلال در یادگیری می شود.
2.کمبود آهن باعث کند ذهنی، فراموشی و خسته شدن مغز می گردد.
3.مصرف زیاد کلسیم باعث دفع فسفر می شود در نتیجه کمهوشی بوجود می آید.
4.منگنز تقویت کننده حافظه است.
5.کمبود ید باعث کم هوشی می شود.
6.ویتامینB3 تقویت کننده حافظه است مویز خشک، جوانه جو و گندم همراه صبحانه میل شود.
7.ویتامینB12 به تقویت حافظه کمک می کند.
8.مصرف ویتامینC از کند ذهنی و فراموشی جلوگیری می کند.
9.مصرف مواد غذایی که حاوی ویتامینE می باشد باعث تقویت حافظه میگردد. ویتامین E در موادی چون اسفناج، روغن زیتون، نارگیل، مویز، لوبیا سبز، کلم و گریپ فروت می باشد.
10.خوردن باقلا باعث افزایش نیروی فکری میگردد البته زیاد خوردن آن باعث کمهوشی می شود.
11.شربت شکوفه پنبه باعث تقویت حافظه می گردد، 100 گرم شکوفه پنبه را در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده سپس یک کیلو شکر را به آن اضافه کرده حرارت داده تا بقوام آید روزی 3 قاشق میل کنند.
12.بخاطر وجود لسیتین در سویا به تقویت مغز کمک می کند.
13.مصرف عدس باعث فعالیت سلولهای مغز و هوش و حافظه را افزون می کند.
14.مصرف کنجد باعث تقویت حافظه میگردد، هنگام مطالعه مقداری کنجد را در کنار خود گذاشته هر چند گاهی یک قاشق کنجد میل کنند.
15.برای تقویت حافظه و رفع فراموشی 40 گرم سیاه دانه، 200 گرم کنجد و 100 گرم نبات را پودر کرده هر صبح یک قاشق غذاخوری به مدت 40 روز میل شود.
16.کسانیکه کارهای فکری زیاد دارند از خوراک لوبیا سفید استفاده کنند.
17.مصرف مالت جو تقویت کننده حافظه است.
تقویت ذهن - اختلال در یادگیری - فراموشی - کند ذهنی - کم هوشی - تقویت حافظه - تقویت مغز
1.کمبود آهن در بدن باعث اختلال در یادگیری می شود.
2.کمبود آهن باعث کند ذهنی، فراموشی و خسته شدن مغز می گردد.
3.مصرف زیاد کلسیم باعث دفع فسفر می شود در نتیجه کمهوشی بوجود می آید.
4.منگنز تقویت کننده حافظه است.
5.کمبود ید باعث کم هوشی می شود.
6.ویتامینB3 تقویت کننده حافظه است مویز خشک، جوانه جو و گندم همراه صبحانه میل شود.
7.ویتامینB12 به تقویت حافظه کمک می کند.
8.مصرف ویتامینC از کند ذهنی و فراموشی جلوگیری می کند.
9.مصرف مواد غذایی که حاوی ویتامینE می باشد باعث تقویت حافظه میگردد. ویتامین E در موادی چون اسفناج، روغن زیتون، نارگیل، مویز، لوبیا سبز، کلم و گریپ فروت می باشد.
10.خوردن باقلا باعث افزایش نیروی فکری میگردد البته زیاد خوردن آن باعث کمهوشی می شود.
11.شربت شکوفه پنبه باعث تقویت حافظه می گردد، 100 گرم شکوفه پنبه را در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده سپس یک کیلو شکر را به آن اضافه کرده حرارت داده تا بقوام آید روزی 3 قاشق میل کنند.
12.بخاطر وجود لسیتین در سویا به تقویت مغز کمک می کند.
13.مصرف عدس باعث فعالیت سلولهای مغز و هوش و حافظه را افزون می کند.
14.مصرف کنجد باعث تقویت حافظه میگردد، هنگام مطالعه مقداری کنجد را در کنار خود گذاشته هر چند گاهی یک قاشق کنجد میل کنند.
15.برای تقویت حافظه و رفع فراموشی 40 گرم سیاه دانه، 200 گرم کنجد و 100 گرم نبات را پودر کرده هر صبح یک قاشق غذاخوری به مدت 40 روز میل شود.
16.کسانیکه کارهای فکری زیاد دارند از خوراک لوبیا سفید استفاده کنند.
17.مصرف مالت جو تقویت کننده حافظه است.