سل
1. افراد مسلول هفتهای 3 بار حمام آب گرم بگیرند.
2. آهک از بیماری سل جلوگیری میکند. آهک در میوه ها مخصوصاً سیب، غلات و سبزیها وجود دارد.
3. افراد مسلول از شبه فلز آرسنیک بیشتر استفاده کنند.
4. منیزیم از پیشرفت سل جلوگیری میکند.
5. افراد مسلول از غذاهایی که ید دارند بیشتر استفاده کنند.
6. کمبود ویتامینD باعث سل پوستی میگردد.
7. شیر برنج یک غذای خوب برای افراد مسلول است.
8. کسانی که مسلول هستند سوپ ذرت را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
* طرز تهیه سوپ ذرت: ذرت را آسیاب نموده سپس یک استکان آرد ذرت، 2 قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم، یک عدد پیاز رنده شده، 50 گرم کره، 4 استکان آب، ادویه و نمک را مخلوط نموده با حرارت ملایم میگذاریم بپزد، برای این که ته نگیرد باید آهسته هم زد بعد از نیم ساعت کمی رشته به آن اضافه نموده زمان پخت حدود 45 دقیقه میباشد.
9. کسانی که سل دارند عدس را پخته سپس یک قاشق مرباخوری بارهنگ به آن اضافه نموده حدود 20 دقیقه جوشانده بعنوان صبحانه میل کنند.