طبّ برتر

طبّ برتر،طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول،خداوند است.

طبّ برتر

طبّ برتر،طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول،خداوند است.

طبّ برتر

خواص میوه
خواص سبزی
خواص گیاهان دارویی
خواص مواد معدنی
خواص ویتامین
خواص غلات
درمان با میوه
درمان با سبزی
درمان با گیاهان دارویی
درمان با مواد معدنی
درمان با ویتامین
درمان با غلات

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه
پیوندها

قلب

آنژین قلبی - تپش قلب - تصلب شرائین - سکته قلبی

قلب

1. اسفناج تقویت کننده قلب است همراه غذا میل شود.
2. کسانی که درد قلب و یا ضعف قلب دارند از بادرنجبویه استفاده کنند.
3. برای درمان کمخونی قلب، سنبل‌ الطیب 10 گرم، گل گاو زبان 20 گرم، بادرنجبویه 30 گرم را مخلوط کرده 14 قسمت نموده هر روز یک قسمت را در یک لیوان آبجوش دمکرده بمدت 14 روز میل شود.
4. خوردن بامیه برای تقویت قلب بسیار مفید است.
5. برای درمان ضعف قلب، ورم عضله قلب (میوکاردیت)، احساس گرفتگی و درد در ناحیه قلب و سکته قلبی 3 گرم بومادران را در 200 سی‌سی آبجوش دمکرده صاف نموده روزی 3 فنجان میل شود.
6. بوئیدن پونه باعث تقویت قلب می‌گردد.
7. پونه تنظیم کننده حرکات قلب است.
8. بیماران ورم عضله قلب (میوکاردیت) روزی 3 قاشق غذاخوری شربت پیاز همراه آب میل کنند.
9. پیاز از لخته شدن خون جلوگیری می کند در نتیجه برای امراض وخیم قلبی بسیار مناسب است.
10. برای امراض قلبی پیاز را در فر یا آتش پخته بصورت ضماد کف پا بگذارید.
11. خوردن شاهی باعث باز شدن عروق کرونر می‌شود.
12. تره باعث تقویت عضله قلب می‌گردد.
13. چای کمتر بنوشید.
14. چای سبز از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.
15. خوردن خیار برای تقویت عضله قلب مفید است.
16. شربت تخم ریحان مفرح قلب است.
17. سوسن تقویت کننده قلب است همراه غذا و یا دمکرده آنرا بعد از غذا میل کنید.
18. کسانی که بیماریهای قلبی دارند در هفته دو وعده از غذای خود را به پوره سیب‌ زمینی بصورت تنوری یا زیر آتش اختصاص دهند.
19. جهت کم شدن ضربان قلب (آرام زدن) روزی یک قاشق آب شوید میل شود.
20. برای درد قلب از برگ شنگ در آش و یا سالاد استفاده شود.
21. برای تسکین درد قلب 10 صبح و 5 عصر نصف استکان عرق کاسنی بمدت 7 روز میل شود.
22. شب‌ها قبل از خواب کمی کاهو میل شود.
23. برای دردهای جلوی قلب 5 گرم تخم کاسنی را در 300 سی‌سی آب 5 دقیقه جوشانده صبح و عصر یک استکان با کمی نبات میل شود.
24. برای تقویت قلب از دمکرده چای کاکوتی بعد از غذا استفاده شود.
25. کلم مقوی قلب است همراه غذا میل شود.
26. تخم گشنیز مقوی قلب است هفته‌ای یک روز، روزی 2 گرم در 200 سی‌سی آبجوش دمکرده روزی سه فنجان میل شود.
27. لوبیاسبز برای تقویت قلب مفید است.
28. برای درد قلب و خفقان 5 گرم مرزنجوش را با یک لیوان آبجوش بمدت 20 دقیقه در فلاکس دمکرده روزی سه فنجان میل شود.
29. برای درد قلب و خفقان نعنا یک گرم، پرسیاوشان 2 گرم در 100 سی‌سی آبجوش 20 دقیقه دمکرده 10 صبح و 5 عصر میل شود.

آنژین قلبی

1. برای آنژین قلبی 5 گرم تخم اسفناج را در200 سی‌سی آبجوش دمکرده 3 بار در روز هر بار یک فنجان بمدت 7 روز میل شود.

تپش قلب

1. بادرنجبویه برای کسانی که تپش قلب دارند مفید است.
2. برای تپش قلب و تپش بر اثر اضطراب شب‌ها شام سالاد کاهو میل شود و یا 100 گرم کاهو را در یک لیتر آب جوشانده عصرها یک لیوان با کمی عسل مخلوط کرده میل شود.

تصلب شرائین

1. اسفناج را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
2. پیاز برای تصلب شرائین مفید است.
3. کسانی که تصلب شرائین دارند شاهی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
4. ترشک برای درمان تصلب شرائین مفید می‌باشد.
5. تره‌ فرنگی را آب پز نموده بگذارید 2 ساعت آهسته بپزد و بجوشد و سپس صاف نموده بین ناهار و شام یک لیوان میل شود.
6. چای سبز را در آبجوش ریخته بعد از 5 دقیقه بنوشید.
7. خرفه برای تصلب شرائین مفید است.
8. خوردن ریحان مفید می‌باشد.
9. سیر، ذره‌های ریز شیشه‌ای را که در شرائین جمع می‌شود و  تولید تصلب شرائین می‌کند از بین می برد.
10. شاه‌ تره 6 گرم را در 200 سی‌سی آبجوش 20 دقیقه دمکرده روزی 3 فنجان میل شود.
11. از سوپ جعفری و شوید استفاده شود.
12. از دمکرده غازیاقی استفاده شود و مانند سبزی پلو در برنج تهیه می شود.
13. فلفل سبز را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
14. کرفس بصورت خام (سالاد) و پخته استفاده شود.
15. برگ کنگر فرنگی 10 گرم را در یک لیوان آبجوش 20 دقیقه دمکرده با کمی عسل شیرین کنید طی 3 نوبت میل شود.
16. گوجه‌ را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
17. نخود سبز را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
18. عرق یونجه یک دوم استکان 5 عصر میل شود.

سکته قلبی

1. خوردن بادرنجبویه از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.
2. چای کمرنگ مصرف شود.
3. خوردن ریحان از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.
4. قارچ کومبوجا  از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.
5. برای جلوگیری از سکته قلبی از دمکرده کاسنی روزی 3 فنجان میل شود 6 گرم در 200 سی‌سی آبجوش 20 دقیقه دمکرده میل شود.

  • علی اصغر شمیمی

قلب

نظرات  (۱)

  • علی عاقلی
  • ممنون اطلاعات خوبی بود. 
    پاسخ:
    سپاس که راهگشا بود
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی