چربی خون
کلسترول – اسید اوریک – اوره
1. افرادیکه چربی خون دارند یک ساعت قبل از غذا 100 گرم آلبالو میل کنند.
2. صبح ناشتا آلو خیس کرده 10 روز در ماه میل شود.
3. هفتهای دو شب شام انجیر میل شود.
4. خوردن بادام زمینی از جمع شدن چربی در رگها جلوگیری میکند.
5. برای کاهش چربی خون شب شام فقط پرتقال میل شود. البته بهتر است پرتقال را با پی و ورقههای نازک بین آن میل کنید.
6. توت فرنگی 100 گرم نیم ساعت قبل از هر غذا بمدت 14 روز میل شود.
7. قبل از هر غذا یک قاشق غذاخوری شربت زرشک میل شود.
* طرز تهیه شربت زرشک: آب زرشک 500 گرم، آب سیب 500 گرم، آبلیمو 250 گرم و شکر 500 گرم با حرارت ملایم جوشانده تا بقوام آید.
8. پوست خشک سیب 3 گرم در 100 سیسی آب جوشانده بمدت 15 دقیقه سپس روزی یک فنجان میل شود.
9. برای کاهش چربی خون بعد از هر غذا 3 عدد عناب بمدت 14 روز مکیده شود.
10. برای کاهش چربی خون 14 شب فقط موز بعنوان شام باشد.
11. آب نارنج را با شکر مخلوط کرده 10 صبح یک لیوان میل شود.
اسید اوریک
1. کسانیکه اسید اوریک دارند آلو 10 عدد بمدت 24 ساعت در یک لیوان آب خیس نموده صبح ناشتا میل شود.
2. برای کاهش اوره هفته ای دو شب شام انجیر میل شود.
3. برگ گالش انگور 5 گرم در 150 سیسی آبجوش دمکرده و صبح ناشتا بمدت 7 روز بنوشید برای کاهش اسید اوریک مفید میباشد.
4. کسانیکه اسید اوریک یا اوره دارند بهتر است به جای قند از توت خشک استفاده کنند.
5. خوردن سیب مانع افزایش اسید اوریک میشود.
6. برای درمان اوره پودر خشک شده پوست سیب را بمقدار یک قاشق مرباخوری همراه غذا بخورید.
7. هلو دفع کننده اوره و اسید اوریک است بخصوص که برگه هلو را در زمستان میل کنند.
8. جهت دفع اسید اوریک یک ساعت بعد از غذا گلابی میل شود.
9. اشخاصیکه اوره اضافی دارند شام فقط یک عدد موز بعنوان شام میل کنند.