کلسترول
چربی خون - اسید اوریک - اوره
چربی خون
1. در هفته 2 وعده غذای خود را به بامیه اختصاص دهید بامیه، بادنجان، گوجه و پیاز داغ یک غذای خوشمزه می باشد.
2. روزی 60 گرم پیاز خام همراه غذا بخورند.
3. ترشک کمکننده چربی خون است.
4. کسانیکه چربی خون دارند تره را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
5. هفتهای 3 روز صبحانه فقط شلغم میل شود و تا ظهر چیز دیگری بجز آب میل نشود.
6. تخم شوید یا خود شوید همراه ماست میل شود و یا از دمکرده تخم شوید بعد از غذا میل شود.
7. خوردن فلفل سبز باعث کاهش چربی خون می گردد.
8. قبل از غذا سالاد کاهو میل شود.
9. برگ کنگر فرنگی 10 گرم را در150 سیسی آبجوش دمکرده قبل از غذا میل شود.
10. بعد از غذا یک گرم نعنا را در 100 سیسی آبجوش 20 دقیقه دمکرده میل شود.
11. برای کاهش چربی خون 200 گرم هویج خام همراه صبحانه بمدت 14 روز میل شود.
اسید اوریک - اوره
1. کسانیکه اسید اوریک دارند تره را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
2. از دمکرده برگ جعفری مانند چای میل کنند.
3. برگ چغندر و چغندر ضد اسید اوریک هستند.
4. خیار حل کننده اسید اوریک می باشد بعد از غذا میل شود.
5. آب شلغم 10 صبح و 5 عصر نصف استکان میل شود.
6. جوشانده و سوپ شنگ و استفاده شنگ بصورت خام باعث کم شدن اسید اوریک می شود.
7. کرفس دفع کننده اسید اوریک است تخم و یا برگ آن بصورت دمکرده یا سوپ و خورشت میل شود.
8. کلم را بصورتهای مختلف میل کنند.
9. برای کم شدن اوره خون یک قاشق چایخوری تخم گشنیز را آسیاب نموده در یک سوم استکان آب غوره خیسانده با یک لیوان آب میل شود.