طبّ برتر

طبّ برتر، طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول ، خداوند است.

طبّ برتر

طبّ برتر، طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول ، خداوند است.

طبّ برتر
آخرین نظرات
  • ۲۴ شهریور ۰۱، ۱۱:۰۷ - پروفایل ناب
    عالی بود
پیوندها

سدیم

1. مصرف بیش از حد سدیم(نمک) باعث از دست دادن پتاسیم بدن میشود.
2. مصرف بیش از 14 گرم کلرید سدیم در روز میتواند اثرات سمی داشته باشد.
3. مصرف بیش از حد سدیم باعث بالا رفتن فشار خون میشود و احتمال بیماری قلبی را افزایش می دهد.
4. کسانی که میگرن دارند نمک کم بخورند.
5. مصرف زیاد نمک باعث جمع شدن آب در بدن و تورم در بدن می گردد.
6. اگر می خواهید نمک شما پایین باشد از مصرف آبجو، همچنین از غذاهایی مثل گوشت خوک، ژامبون، سوسیس و کنسرو بپرهیزید.
7. اضافه کردن جوش شیرین به غذا باعث ازدیاد نمک می شود.
8. سدیم کمک می‎کند تا کلسیم و سایر مواد معدنی در خون حل گردد.
9. در بیحالی از گرما و آفتاب‌‌ زدگی کمک کننده خوبی است.
10. کمبود آن اختلال در هضم کربوهیدراتها و احتمالاً دردهای عصبی را بوجود می آورد.
11. در عملکرد اعصاب و اعضا نیز کمک می کند.
12. سدیم اشتها را زیاد میکند و برای هضم و جذب غذا لازم است.
13. کمبود سدیم در خون باعث بیماری قند می شود.
14. سدیم باعث پاک نگه داشتن خون می گردد.
15. سدیم برای تعادل مایع سلولی بسیار لازم است.
16. برای اینکه دستگاه هاضمه و غدد آدرنالین بکار خود ادامه دهند سدیم بسیار نیاز دارند.
17. برای جذب مواد غذایی از روده کوچک به خون و از خون به داخل سلولها با حفظ فشار اسمزی بوجود این ماده و دو ماده دیگر یعنی پتاسیم و کلر نیاز است.
18. روزه گرفتن یا احتساب غذا، ورم روده، نارسائی قلب، تجمع آب در شکم، اعمال جراحی بزرگ، سرطانها و بیماریهای تب‎دار باعث نقصان سدیم در خون می شود.
19. دفع زیاد آب از بدن هنگام استفراغ، اسهال یا تعرق زیاد باعث نقصان سدیم در خون می شود.
20. مصرف بیش از حد داروهای مدر که به بیماران قلبی، کلیوی تجویز می شود نقصان سدیم در خون را بوجود می آورد.
21. دیابت بی‎مزه، آسیبهای مغزی باعث افزایش سدیم در خون می شود.
22. افراط در غذاهای شور و پروتئین بدون مصرف آب باعث افزایش سدیم می گردد.
23. در این مواد غذایی سدیم موجود میباشد: نمک طعام، هویج، گوشت گوساله، مغز، قلوه، یونجه، جوانه گندم، ذرت، بلوط، جو، برنج، آب نارگیل، بادام، سیب، اسفناج، کلم، عدس، شلغم، کرفس، گردو، خیار، مارچوبه، توت ‎فرنگی، شیر، لبنیات، ماهی، تخم‎مرغ، کره، نخود، لوبیا، سیب ‎زمینی، تره ‎فرنگی، گیلاس، کیوی، لیمو، خربزه، ترب، شاهی، موز و ترشک.
24. روایت است که در شروع و پایان غذا کمی نمک خورده شود.

  • علی اصغر شمیمی

سدیم

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی