سنجد
قابض - ضد خونریزی - رفع کننده سموم معده و روده – سردرد – فلج – لقوه - نرمی استخوان - پوکی استخوان - دمل - ورم مفاصل – ضد یرقان - تکرر ادرار – سکسکه - ورم کیسه صفرا - جذام - یبوست - تب بر - کلیه ها - معده - ضد بلغم – محکم کردن ریشه دندان و...
1. طبع سنجد سرد و خشک است.
2. میوه سنجد قابض است.
3. به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ضد خونریزی می باشد.
4. سنجد رفع کننده سموم معده و روده میباشد.
5. سردرد را تسکین میدهد.
6. بوئیدن گل سنجد برای اشخاص فلج و کسانیکه لقوه دارند مفید است. البته دختران جوان از بوئیدن آن خودداری کنند چون باعث ازدیاد شهوت در خانمها می گردد.
7. سنجد برای کسانیکه نرمی استخوان و پوکی استخوان دارند مفید است. روش استفاده: پودر سنجد 2 قسمت و پودر سویا بو داده 1 قسمت را با عسل مخلوط کرده روزی یک قاشق یا 2 قاشق غذاخوری با یک لیوان شیر میل شود.
8. برگ درخت سنجد بصورت ضماد باعث میشود که دمل زود سر باز کند.
9. برگ درخت سنجد را در روغن زیتون بجوشانید (ابتدا بمدت 24 ساعت برگ را در روغن زیتون نگاه دارید سپس با حرارت ملایم بجوشانید تا له شود اگر محتوی را در یک شیشه سر بسته بگذارید و در آبجوش بیندازید تا بجوشد و له شود خاصیت آن بیشتر است) این روغن برای ورم مفاصل و اعضای بیحس مفید است. همچنین اگر این روغن را بر سر بمالند باعث بلندی مو میشود.
10. میوه سنجد ضد یرقان می باشد.
11. کسانیکه تکرر ادرار دارند سنجد بخورند.
12. کسانیکه سکسکه میکنند برای درمان آن 50 دانه سنجد و یک لیوان شیر بخورند.
13. مصرف سنجد درمانگر ورم کیسه صفراست.
14. سنجد باعث قوی شدن ساق پا می گردد به کودکان خود روزی 20 تا 50 دانه بدهید.
15. سنجد عامل بیماری جذام را از بین می برد.
16. سنجد برای اشخاصی که یبوست دارند مضر است.
17. سنجد تب بر است.
18. سنجد کلیه ها را گرم میکند و معده را تمیز میکند.
19. سنجد ضد بلغم است.
20. جوشانده پوست سنجد اگر مزمزه شود ریشه دندان را محکم میکند و از خونریزی جلوگیری میکند بدین صورت که پوست سنجد را بجوشانید و صاف کنید سپس آن را مزمزه کنید.
21. خانمهایی که خونریزی غیر طبیعی دارند بعد از پاک شدن بمدت 14 روز، روزی 30 دانه سنجد بخورند در صورتیکه یبوست نداشته باشند چنانچه یبوست داشتند قبل از خوردن سنجد سوپ ملایم بخورند.
22. سردردهایی که علامت مشخصی ندارند از سنجد استفاده شود.