طالبی
شادابی پوست – بازشدن اشتهای کودک - چین و چروک پوست - عفونت
معده - تقویت قلب – یبوست - افزایش شیر - امراض خفته – کوچک شدن شکم - نقرس
و رماتیسم - باز کننده عروق - طول عمر – مسلول - کم خونی - ورم روده -
سکته قلبی -فشار خون و...
1. طبع آن گرم و تر است.
2. دارای ویتامینC می باشد.
3.
برای شادابی پوست از ماسک طالبی استفاده کنید بدین صورت که گوشت طالبی را
له کرده و کمی کتیرا با آن مخلوط کرده بصورت ماسک روی صورت بگذارید.
4. برای از بین بردن چین و چروک صورت گوشت له شده طالبی را با سفیده تخم مرغ مخلوط کرده روی صورت بمالید.
5. برای رفع عفونت معده یک ساعت قبل از نهار طالبی بخورید.
6. هیچگاه طالبی را خیلی سرد نخورید منظور داخل یخچال نگذارید.
7. خوردن طالبی باعث تقویت قلب میگردد.
8. برای درمان یبوست قبل از غذا از طالبی استفاده کنید.
9. طالبی دارای ویتامینA ، ویتامینB ، ویتامینC میباشد و بیش از ده نوع هورمون گیاهی و آنزیم دارد.
10. کسانیکه سنگ کلیه و مثانه دارند بمدت 2 هفته شام خود را به طالبی اختصاص دهند. یعنی آهسته و هر یک ربع کمی طالبی میل کنند.
11. خوردن طالبی باعث افزایش شیر می گردد ولی با احتیاط که شیر آن برای کودک مسهل نشود.
12. بخاطر وجود رادیو اکتیو در طالبی برای امراض خفته مفید بوده و آنها را سرکوب میکند.
13. کسانیکه می خواهند شکمشان کوچک شود قبل از نهار طالبی بخورند و یک وعده غذایی شب خود را به طالبی اختصاص دهند.
14. کسانیکه مبتلا به نقرس و رماتیسم می باشند سعی کنند در فصل تابستان مقداری طالبی هر روز میل کنند.
15. وجود پتاسیم در طالبی باز کننده عروق نیز می باشد.
16. برای رفع حرارت و گرمی مزاج از طالبی در تابستان استفاده کنید.
17. طالبی یک میوه خوشمزه برای کودکان می باشد اشتهای آنها را باز می نماید و رشدشان را زیاد می کند.
18. خوردن نان و طالبی در تابستان باعث طول عمر میشود.
19. کسانیکه کم خونی دارند می توانند از طالبی استفاده کنند.
20. طالبی برای افراد مسلول مفید است و می توانند در تابستان یک وعده غذایی خود را از نان و پنیر و طالبی استفاده کنند.
21. کسانیکه ورم روده دارند طالبی کمتر میل کنند.
22. برای چسبندگی پلاکتهای خون مورد استفاده قرار میگیرد.
23. از سکته قلبی جلوگیری می کند.
24. کسانیکه فشار خون دارند طالبی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
25. همانطور که میدانید شکر را سم سفید می گویند و ما با اضافه کردن شکر به طالبی شاید از خاصیت آن بکاهیم.