منگنز
1. برای ترکیب طبیعی استخوانها لازم است.
2. در تولید تیروکسین (Thyroxin) هورمون غدد تیروئید بسیار ضروری است.
3. برای هضم و جذب غذا لازم است.
4. در برطرف کردن خشکی کمک میکند.
5. در جلوگیری از پوکی استخوان مفید میباشد.
6. حافظه را تقویت میکند.
7. ناآ رامی عصبی را کاهش میدهد.
8. مصرف زیاد کلسیم و فسفر، فیبر و اسیدفیتیک (Phytic Acid) باعث میشود که جذب منگنز مختل شود.
9. برای بازسازی و عملکرد سیستم اعصاب مرکزی مورد نیاز است.
10. منگنز در متابولیسمهای بدن، واکنش قندها و چربیها شرکت دارد.
11. سیستم دفاعی بدن را تقویت مینماید.
12. کمبود آن در بدن باعث کوری، ناشنوایی، گیجی و فلج میگردد.
13. در تولید هورمون جنسی نقش دارد.
14. در بهبود بیماری آسم، میگرن، اگزما، سوء هاضمه و ناراحتیهای کبدی مؤثر است.
15. کمبود منگنز باعث توقف رشد می گردد و همچنین نازایی به دنبال دارد، باعث مرگ جنین میشود، بیضهها نیز کوچک می گردد.
16. برای مصرف و ذخیره تیامین واسطه مؤثری است.
17. از جمع شدن چربی در کبد جلوگیری می کند.
18. نبودن آن باعث کم خونی تدریجی می گردد.
19. منگنز یک عنصر ضدآلرژی قوی است.
20. متابولیسم چربیها و قندها را فعال میکند و دفاع ایمنی بدن را تقویت میکند.
21. برای افرادیکه میگرن دارند مفید میباشد.
22. مالیدن منگنز بر روی لکها و جوشهای صورت مناسب است.
23. منگنز خنک کننده پوست، خوشبو کننده و ضد عرقهای زیر بغل می باشد.
24. کمبود منگنز باعث سفیدی مو میشود عامل اصلی رنگ مشکی مو منگنز است.
25. کمبود روی و منگنز باعث کمخوابی کودک میشود ناگفته نماند که نمی شود منگنز را به کودکهای زیر 3 ماه داد بهتر است مادر مواد غذایی را که در آنها منگنز وجود دارد بخورد.
26. مواد غذایی که در آنها منگنز وجود دارد: جعفری، اسفناج، کاهو، چغندر، انجیر خشک، آلو خشک، مارچوبه، کلم سبز، گوجه، جوانه گندم، سیب زمینی، زرد آلو، آناناس، سبزیهای برگ پهن، چای، کاسنی، بادام، فندق، بلوط، مورد، لپه، سویا، لوبیا سفید، گردو، بادام زمینی، نارگیل، سیر، نان سبوسدار، بولاغ اوتی، تمشک، لوبیا سبز، نخود سبز، هلو، جگر، گوساله، کشمش، خرما، ماهی، گوشت، تخم مرغ، شیر، مو سیر، پیاز، ذرت، قارچ، سیب، مرکبات و کرفس.
1. برای ترکیب طبیعی استخوانها لازم است.
2. در تولید تیروکسین (Thyroxin) هورمون غدد تیروئید بسیار ضروری است.
3. برای هضم و جذب غذا لازم است.
4. در برطرف کردن خشکی کمک میکند.
5. در جلوگیری از پوکی استخوان مفید میباشد.
6. حافظه را تقویت میکند.
7. ناآ رامی عصبی را کاهش میدهد.
8. مصرف زیاد کلسیم و فسفر، فیبر و اسیدفیتیک (Phytic Acid) باعث میشود که جذب منگنز مختل شود.
9. برای بازسازی و عملکرد سیستم اعصاب مرکزی مورد نیاز است.
10. منگنز در متابولیسمهای بدن، واکنش قندها و چربیها شرکت دارد.
11. سیستم دفاعی بدن را تقویت مینماید.
12. کمبود آن در بدن باعث کوری، ناشنوایی، گیجی و فلج میگردد.
13. در تولید هورمون جنسی نقش دارد.
14. در بهبود بیماری آسم، میگرن، اگزما، سوء هاضمه و ناراحتیهای کبدی مؤثر است.
15. کمبود منگنز باعث توقف رشد می گردد و همچنین نازایی به دنبال دارد، باعث مرگ جنین میشود، بیضهها نیز کوچک می گردد.
16. برای مصرف و ذخیره تیامین واسطه مؤثری است.
17. از جمع شدن چربی در کبد جلوگیری می کند.
18. نبودن آن باعث کم خونی تدریجی می گردد.
19. منگنز یک عنصر ضدآلرژی قوی است.
20. متابولیسم چربیها و قندها را فعال میکند و دفاع ایمنی بدن را تقویت میکند.
21. برای افرادیکه میگرن دارند مفید میباشد.
22. مالیدن منگنز بر روی لکها و جوشهای صورت مناسب است.
23. منگنز خنک کننده پوست، خوشبو کننده و ضد عرقهای زیر بغل می باشد.
24. کمبود منگنز باعث سفیدی مو میشود عامل اصلی رنگ مشکی مو منگنز است.
25. کمبود روی و منگنز باعث کمخوابی کودک میشود ناگفته نماند که نمی شود منگنز را به کودکهای زیر 3 ماه داد بهتر است مادر مواد غذایی را که در آنها منگنز وجود دارد بخورد.
26. مواد غذایی که در آنها منگنز وجود دارد: جعفری، اسفناج، کاهو، چغندر، انجیر خشک، آلو خشک، مارچوبه، کلم سبز، گوجه، جوانه گندم، سیب زمینی، زرد آلو، آناناس، سبزیهای برگ پهن، چای، کاسنی، بادام، فندق، بلوط، مورد، لپه، سویا، لوبیا سفید، گردو، بادام زمینی، نارگیل، سیر، نان سبوسدار، بولاغ اوتی، تمشک، لوبیا سبز، نخود سبز، هلو، جگر، گوساله، کشمش، خرما، ماهی، گوشت، تخم مرغ، شیر، مو سیر، پیاز، ذرت، قارچ، سیب، مرکبات و کرفس.