نقرس
1.از خوردن اسفناج خودداری کنید.
2.بادنجان را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
3.کسانی که نقرس دارند 40 گرم باقلا را در یک لیتر آب بجوشانند و در فواصل غذا یک فنجان بنوشند.
4.درد مفاصل که بر اثر نقرس باشد ضماد پونه را بمدت 2 ساعت در محل درد بگذارید.
5.ترخون 10 گرم در 300 سیسی آب جوشانده روزی 3 فنجان میل شود.
6.از خوردن ترشک خودداری کنند.
7.تره فرنگی را میپزیم سپس 24 ساعت در سرکه میگذاریم آنگاه له نموده در محل درد بصورت ضماد میگذاریم.
8.تخم جعفری 3 گرم، برگ خشک جعفری 3 گرم، عناب 6 گرم را در 300 سیسی آب جوشانده صبح و عصر یک لیوان میل شود.
9.چای پر رنگ یا غلیظ اصلاً میل نکنید.
10.چای ،کمتر بنوشید.
11.چغندر را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
12.برگ سیب زمینی 6 گرم را در 200 سیسی آب جوشانده روزی سه فنجان میل شود.
13.از سیب زمینی ترش بصورت آبپز میل شود.
14.شلغم پخته را بصورت ضماد در محل درد بگذارید.
15.شنبلیله خش; 5 گرم را در150 سیسی آبجوش 20 دقیقه دمکرده طی دو نوبت در عرض روز میل شود. بیش از یک هفته طول نکشد.
16.ریشه شنگ 6 گرم را در 200 سیسی آب جوشانده روزی 3 فنجان میل شود.
17.از علف چشمه بصورت دمکرده، کوکو و آش میتوان استفاده کرد.
18.غازیاقی 8 گرم را در200 سیسی آب جوشانده سپس دمکرده روزی 3 فنجان میل شود.
19.از قارچ کومبوچا استفاده شود.
20.کاسنی را کوبیده با آرد جو و کمی سرکه مخلوط کرده در محل درد بگذارید.
21.کرفس را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
22.کلم کمتر بخورند.
23.ریشه کنگر یا کنگر فرنگی را در یک لیتر آب جوشانده با هر غذا یک فنجان میل شود.
24.گوجه را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
25.صبح ناشتا هویج یا آب هویج میل شود.