پنیر بند
کبد - سوء هاضمه - قولنج - تصلب شرائین - چاق شدن - ازدیاد شیر - مقوی روده و معده - هضم غذا و...
* نامها دیگر : پنیرباد، کوتی، خامازور و اویشک میباشد.
1. برای ناراحتی های حاد کبد از میوه این گیاه می توان استفاده کرد.
2. جهت سوء هاضمه و قولنج های نفخی از میوه خشک این گیاه می توان استفاده کرد.
3. روغن تخم این گیاه برای تصلب شرائین مفید است.
4. مصرف این گیاه باید تحت نظر پزشک باشد.
5. استفادهای که از این گیاه می توان کرد جهت تهیه پنیر است زیرا این نوع پنیر خیلی خوش بوتر و خوش طعمتر از سایر پنیرها می باشد مخصوصاً پنیرهایی که برای تهیه آنها از منشأ حیوانی استفاده می کنند.
6. پنیری که از این گیاه تهیه می شود مقوی معده و روده می باشد و به هضم غذا کمک می کند هر چند که خودش دیر هضم است.
7. جهت چاق شدن، صبحانه پنیر این گیاه همراه مرزه و مغز گردو میل شود.
8. جهت ازدیاد شیر، پنیر تازه که با این گیاه درست شده باشد را جوشانده سپس کمی در آب جوشانده و آب آنرا به مادر بدهید.