طبّ برتر

طبّ برتر، طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول ، خداوند است.

طبّ برتر

طبّ برتر، طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول ، خداوند است.

طبّ برتر
آخرین نظرات
  • ۲۴ شهریور ۰۱، ۱۱:۰۷ - پروفایل ناب
    عالی بود
پیوندها

ترشک

مدر - تصفیه کننده خون - شادی آور - تقویت معده - تقویت کبد - درد و زخم معده - خنازیر - زگیل - گواتر - کلیه - جرب - یبوست - پیسوریازیس - هضم غذاهای ثقیل - چربی خون - کم خونی - ترشحات زنانه - اسید اوریک - جمع و سفت شدن پوست - درد مفاصل و...

* ترشک را گونه‌ های متفاوتی است سعی بر این است که خواص همه آنها گفته شود.
* نامهای دیگر: حَماض، ترشی اسفناجی، حماض البقر، حماض‌الماء، ترشه، حمیضه، ساق تروشک، ساق ترشک، نیره خراسانی، اوزیل، رومکس، استای، ترشک درشت، پاسیانها، ترشکهای شیرین، حماض شیرین، حلیمون، طوطاق، اشلیه پاتم، امروله و اشلیه کیاتم می باشد.

1. طبع آن سرد و خشک است.
2. انواع ترشکها حاوی ویتامینC می باشند در نتیجه مدر هستند.
3. این گیاه خنک کننده و تب‌بر است.
4. تصفیه کننده خون می باشد.
5. شادی آور است.
6. جهت خنازیر بصورت ضماد می گذارند.
7. جهت یرقان از دمکرده ریشه آن استفاده می کنند و برگ آن بطور مستمر میل شود.
8. جهت تقویت معده از برگ آن مانند سبزی خوردن بطور مستمر استفاده گردد.
9. تقویت کننده کبد است.
10. جهت درد و زخم معده ترشک را پخته با سماق میل کنند.
11. برای رفع زگیل ترشک را به موضع بمالند.
12. خوردن ترشک مقاومت بدن را در مقابل امراض بالا می برد.
13. افراط در خوردن ترشک برای کلیه مضر است.
14. جهت ‌ورم لثه و دندان که ناشی از کمبود ویتامینC می باشد مفید است.
15. کسانی که گواتر دارند از ترشک مانند سبزی خوردن در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
16. برای رفع تب‌های نوبه حدود 150 گرم شیره ترشک را به بیمار طی چند نوبت بدهند، کسانی که بیماری کلیه دارند با احتیاط مصرف‌ کنند.
17. جهت بیماری جرب ترشک را پخته با آرد تخم کتان و پیه بز ضماد درست کرده در محل بگذارند.
18. یک نسخه برای معالجه یبوست 100 گرم برگ ترشک، 300 گرم کاهو، کمی جعفری خشک، یک لیتر آب حدود 200 گرم نان برشته سبوس‌دار با کمی ادویه پخته و هر شب از این سوپ استفاده گردد و هر شب یک بشقاب میل شود بعد از چند روز یبوست از بین خواهد رفت.
19. برای درمان سفتی شرائین از ترشک بصورت آش استفاده شود.
20. جهت درمان بیماری پیسوریازیس مفید می باشد.
21. جهت نارسائی دستگاه دفع ادرار از جوشانده ترشک استفاده گردد.
22. مصرف زیاد این گیاه باعث تولید سنگ کلیه، مثانه و کیسه صفرا می گردد.
23. سبزی ترشک باعث هضم غذاهای ثقیل می گردد.
24. ترشک را نباید در ظروف مسی پخت ، زیرا باعث مسمومیت می گردد.
25. ترشک پاک کننده خوبی است اگر چند برگ ترشک را در شیشه‌ای روغیی ریخته و آب بریزیم روغن آن شیشه را پاک می کند.
26. برای پاک کردن لکه جوهر از لباس چند برگ تازه ترشک را به لکه بمالید سپس با صابون بشوئید این عمل را چند بار تکرار کنید تا کاملاً پاک شود.
27. جهت پائین آوردن فشار خون ترشک سبزی مناسبی است.
28. ترشک کم کننده چربی خون است.
29. جهت تسکین کمردرد از دانه ترشک بصورت دمکرده استفاده گردد.
30. کسانی که درد مفاصل و یا نقرس دارند از خوردن ترشک خودداری کنند.
31. جهت جمع شدن و سفت شدن پوست صورت برگ ترشک را له نموده با عرق رازیانه مخلوط نموده بصورت ضماد بگذارند.
32. جهت رفع کم‌ خونی از دمکرده ریشه ترشک روزی 3 فنجان بنوشند.
33. جهت ترشحات زنانه از این گیاه بعنوان سبزی میل شود.
34. کسانی که اسید اوریک دارند از خوردن این گیاه خودداری کنند.

  • علی اصغر شمیمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی