نام دیگر آن جوز الزنج می باشد.
* کولا درختانی هستند به بلندی متوسط، برگهای پهن نوک تیز با بریدگی هایی نامنظم، قسمت مورد استفاده این گیاه دانه آن می باشد.
این درختان در مناطق حاره ای آفریقا و هند و چین و ماداگاسکار وجود دارد.
۱. مقدار کافئین دانه های این گیاه بیشتر از چای و قهوه می باشد.
۲. با جویدن دانه های این گیاه خستگی کم می گردد.
۳. دانه های این گیاه مقوی قلب می باشد البته مصرف زیاد آن باعث فلج حرکات قلب و در نهایت منجر به مرگ می گردد.
۴. نوشیدن کولا باعث بی خوابی می گردد.
۵. خوردن دانه کولا از نفس نفس زدن جلوگیری می نماید.
۶. مصرف زیاد آن باعث از بین رفتن اشتها می گردد.
