طبّ برتر

طبّ برتر، طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول ، خداوند است.

طبّ برتر

طبّ برتر، طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول ، خداوند است.

طبّ برتر
آخرین نظرات
  • ۲۴ شهریور ۰۱، ۱۱:۰۷ - پروفایل ناب
    عالی بود
پیوندها

اسفناج

تقویت کننده قلب - استحکام استخوان‎ها - کم خونی – یبوست – سوختگی – جرب - درد مفاصل - سنگ یا شن کلیه - ورم معده - نقرس - سرطان معده - سرفه‎های خشک – آسم - بیماری قند – وسواس – فشار خون و...

1. طبع اسفناج کمی سرد و تر است یا اینکه معتدل است.
2. اسفناج ضد کم‎ خونی است. کسانیکه دچار کم خونی شده‎اند اسفناج را در سبزیهای خوردنی خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند.
3. اسفناج تقویت کننده قلب است. مانند سبزی همراه غذا خورده شود.
4. اسفناج مخصوصاً بورانی تمیز کننده دستگاه هاضمه میباشد.
5. گوگرد موجود در اسفناج باعث قلیایی خون میشود، تازه خورده شود.
6. آهک که در اسفناج وجود دارد باعث استحکام استخوان‎ها میگردد، تازه خورده شود.
7. اسفناج کمبود املاح معدنی بدن را جبران میکند.
8. کسانیکه اسفناج را می جوشانند سپس آب اضافی آنرا میگیرند آنها فقط تفاله اسفناج را میخورند. بهترین روش خوردن اسفناج تازه آن است سعی کنید به طعم تازه و خام آن عادت کنید.
9. اگر مبتلا به ضعف بدن یا اعصاب هستید چند روز صبح‎ها نصف استکان آب اسفناج با نصف استکان آب شاهی همراه کمی آب بنوشید.
10. برای یبوست از دمکرده تخم اسفناج استفاده کنید، 5 گرم در یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه دمکرده سپس میل کنید.
11. برای درمان سوختگی، جرب و زخمهای جلدی اسفناج را در روغن زیتون بپزید و روی زخم بگذارید.
12. کسانیکه بیماری کبدی دارند اسفناج بخورند.
13. کسانیکه درد مفاصل دارند کمتر اسفناج بخورند.
14. کسانیکه سنگ یا شن کلیه دارند اسفناج بمقدار کمی بخورند البته درمانگر ناراحتیهای کلیه هم میباشد.
15. کسانیکه ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند.
16. اسفناج برای اطفال کم‎اشتها و کودکانی که از رشد عقب مانده‎اند بسیار مفید میباشد.
17. هضم اسفناج آسان است.
18. کسانیکه نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداری کنند.
19. اسفناج پخته شده را زیاد نگه ندارید زیرا در آن تغییرات شیمیایی ایجاد میشود و تولید سم میکند.
20. اسفناج برای کسانیکه افسرده هستند یا احساس خستگی و گرفتگی میکنند مفید است.
21. اسفناج برای خانم‎هایی که دردهای قاعدگی دارند مفید میباشد.
22. خانم‎هایی که یائسه شده‎اند خوردن اسفناج را فراموش نکنند.
23. جویدن اسفناج دندان و لثه را محکم میکند.
24. یک غذای خوشمزه با اسفناج: بعد از اینکه برنج را صاف کردید ابتدا یک مقداری برنج سپس یک لایه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ کرده گوسفند که کمی سرخ کرده باشید مجدداً لایه برنج سپس باز یک لایه اسفناج خام و ادویه‎جات ریخته بگذارید برنج دم بکشد.
25. اسفناج را خام میان خمیر بگذارید و در فر یا روغن کنجد بپزید.
26. برای از بین بردن کرمها ابتدا به مدت 20 ساعت چیزی نخورید سپس اسفناج را با مقدار بسیار کمی آب، آب پز کنید کمی نمک هم به آن بزنید میل کنید.
27. کسانیکه سرطان معده دارند میتوانند قبل از هر غذا یک چهارم استکان آب اسفناج بخورند.
28. برای تسکین درد نیش زنبور و خوابیدن ورم آن ضماد پخته اسفناج را بگذارید.
29. اسفناج پخته برای سرفه‎های خشک، آسم و گرفتگی صدا مفید است.
30. همانطور که گفته شد خوردن اسفناج خطر ابتلا به سرطان را بسیار تخفیف میدهد بعلت داشتن منیزیم از پیشرفت سرطان جلوگیری میکند.
31. کسانیکه بیماری قند ( دیابت ) دارند اسفناج خام را در برنامه غذایی خود بگذارند.
32. کسانیکه کارهای فکری دارند قبل از غذا سالاد اسفناج بخورند.
33. طرز تهیه سالاد اسفناج: اسفناج + تره + کمی لیمو ترش + کمی ذرت آب پز + کمی نمک + کمی فلفل قرمز.
34. یک غذای خوشمزه دیگر: اسفناج + جوانه گندم آب پز و کمی جعفری و آبلیمو.
35. یک صبحانه مقوی و خوشمزه: اسفناج 200 گرم + تخم‎مرغ یک عدد + پیاز یک عدد + روغن کنجد یا زیتون. ابتدا پیازداغ سپس اسفناج را داخل پیاز داغ تفت داده آنگاه تخم‎مرغ را روی آنها بشکنید و ادویه فراموش نشود.
36. برای درمان یرقان عصاره اسفناج را با شکر مخلوط کرده میل نمایید.
37. برای سنگ مثانه، آب اسفناج همراه آب میل شود.
38. برای سر باز کردن دمل از ضماد پخته اسفناج استفاده کنید.
39. سردردهایی که در اثر اختلال گوارشی و سوء مزاج هست باید آش اسفناج که کمی در آن گشنیز ریخته شده خورده شود.
40. برای سردردهایی که در اثر اختلالات صفراوی است میتوانند اسفناج را با آبلیمو یا آب غوره میل کنند.
41. بیمارانیکه مبتلا به سرسام صفراوی هستند اسفناج را در کره گاو و یا روغن بادام پخته نموده با کمی تمبرهندی یا آلوترش میل نمایند.
42. برای سرسام های سوداوی از اسفناج با ماش پوست گرفته و جو و روغن بادام شیرین و کمی تخم خشخاش آش درست نموده میل کنند.
43. کسانیکه دچار بیماریهای پروستات شده‎اند اسفناج را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
44. کسانیکه حبس‎البول شده‎اند روزانه سه بار هر بار سه قاشق غذاخوری آب اسفناج میل کنند.
45. خوردن اسفناج همراه غذا بوی بد دهان را از بین میبرد.
46. کسانیکه دارای مزاج سرد هستند اسفناج را با دارچین بخورند.
47. برای درمان کک مک آب اسفناج را با روغن زیتون مخلوط نموده بصورت بمالید. همچنین اسفناج را با زیتون بصورت سالاد میل کنید.
48. خوردن اسفناج به راحت بودن زایمان کمک میکند.
49. کسانیکه تصلب شرائین دارند اسفناج را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
50. برای پاک کردن برق لباسهای سیاه یا خوشرنگ نمودن ،آنرا با آب اسفناج پخته و آب بشویید.
51. اسفناج برای کسانیکه چشم‎هایشان در مقابل نور ضعیف است مفید میباشد.
52. جوشانده‎ اسفناج همراه آب دفع کننده سنگ کلیه است.
53. برای کسانیکه دچار بیماری سینه پهلو شده‎اند (ورم شش‎ها و چرکی شدن ریه را سینه پهلو گویند) از آش اسفناج استفاده کنند.
54. خوردن اسفناج پخته کمر درد را تسکین می‎دهد.
55. جهت گلو درد آب اسفناج چه پخته شده چه خام با کمی نمک مخلوط و غرغره کنید.
56. یک محلول برای جلوگیری از ریزش مو: برگ اسفناج 35 گرم + برگ شاهی 15 گرم + 5 گرم روغن زیتون مانده در 700 میلی‎لیتر الکل طبی 25 درجه بگذارید 15 روز بماند، سپس محلول را صاف کرده و موهای سر را قبل از رفتن به حمام با آن ماساژ دهید. 
57. برای رشد مو اسفناج را در مخلوطی از روغن کنجد و زیتون مانده جوشانده سپس روغن را به سر بمالند.
58. مادران شیرده برای افزایش شیر میتوانند از اسفناج استفاده کنند.
59. سکرتین موجود در اسفناج باعث هضم آسان غذا میگردد.
60. برای جوش خوردن سریع شکستگیهای استخوانی از اسفناج استفاده کنید.
61. بخاطر وجود ید در اسفناج برای بیماران به گواتر بسیار مفید است.
62. برای رفع خارش بدن آب اسفناج تازه را به بدن بمالید.
63. کسانیکه سوزش ادرار دارند یا قطره‎قطره ادرار می‎کنند، 6/5 گرم تخم اسفناج را در 500 سی‎سی آب جوشانده در سه نوبت میل کنید.
64. کسانیکه وسواس دارند اسفناج را به غذای روزانه خود اضافه کنند.
65. تخم اسفناج برای طحال ضرر دارد.
66. اسفناج رنگ چهره را باز میکند.
67. اسفناج تقویت کننده اعصاب است.
68. کسانیکه بواسیر دارند سعی کنند از اسفناج زیاد استفاده کنند چون اسفناج باعث تخلیه سریع روده میگردد.
69. کسانیکه انسداد مجاری ادرار دارند اسفناج را با روغن بادام مخلوط نموده میل کنند.
70. کسانیکه فشار خون دارند و سردردهای ناشی از آن اسفناج و کدو را بعنوان غذا انتخاب کنند.
71. کسانیکه بیماری سل دارند از جوشانده‎ی آب اسفناج استفاده کنند.
72. کسانیکه تصلب شرائین دارند از اسفناج استفاده کنند.
73. برای آنژین قلبی از دمکرده‎ی تخم اسفناج شود. (در روز از 5 گرم و به مدت 7 روز بیشتر استفاده نشود).

  • علی اصغر شمیمی

اسفناج

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی