طبّ برتر

طبّ برتر، طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول ، خداوند است.

طبّ برتر

طبّ برتر، طبّ اسلامی است به جهت اینکه طبیب اول ، خداوند است.

طبّ برتر
آخرین نظرات
  • ۲۴ شهریور ۰۱، ۱۱:۰۷ - پروفایل ناب
    عالی بود
پیوندها

بادنجان
 
نقرس – قند – یبوست- فشارخون - بازکننده‎ی عروق - ادرار آور – بواسیر- تنگی نفس - بیماریهای پوستی – پیسی - تقویت چشم - تسکین اعصاب – عرق کف دست – زگیل - اگزما و...


1. طبع بادنجان گرم و خشک است.
2. کسانی که بیماری قند دارند بادنجان یک غذای خوب است.
3. کسانیکه بیماری نقرس دارند میتوانند بادنجان را در برنامه غذایی خود بگذارند.
4. کسانی که یبوست دارند بادنجان را در برنامه غذایی خود بگذارند.
5. کسانی که فشار خون آنها بالا است بادنجان غذای مفیدی برای آن‎ها می‎باشد.
6. کسانی که ناراحتی‎های کبدی دارند و یا یرقان دارند از خوردن بادنجان خودداری کنند.
7. کسانی که می‎خواهند لاغر شوند بادنجان آب‎پز با گوجه‎ و ادویه میل کنند.
8. بادنجان ادرار آور است.
9. بادنجان بازکننده‎ی عروق است در نتیجه رنگ رخسار را باز می‎کند.
10. کسانی که سوداوی مزاج هستند بادنجان کمتر مصرف کنند.
11. ترشی بادنجان بو بد عرق بدن را از بین می‎برد.
12. برای درمان بواسیر کلاهک و دم بادنجان را در سایه خشک کنید. سپس پورد کرده بعد از شستشوی بواسیر با بتادین پودر بادنجان را بپاشید.
13. سعی کنید بادنجان کاملاً رسیده بخورید.
14. سعی کنید از بادنجان‎های کم تخم استفاده کنید که پوست آن‎ها کبود و براق باشد چون نوع آنها مرغوب‎تر است.
15. کسانی که گرم مزاج هستند کمتر بادنجان بخورند.
16. کسانی که تنگی نفس دارند از خوراک بادنجان استفاده کنند.
17. کسانی که بیماریهای پوستی دارند کمتر بادنجان بخورند.
18. برای بواسیر از برگهای بادنجان هم می‎شود استفاده کرد بصورت ضماد بگذارید.
19. بادنجان دارا حالت قلیایی می‎باشد بخاطر همین گوشت را همراه بادنجان بخورید تا در بدن تعادل برقرار سازد.
20. برای درمان پیسی بادنجان را با آب بپزید سپس کوبیده، صاف کنید محلول صاف شده را با روغن زیتون مخلوط نموده بگذارید بجوشد تا آب بادنجان بخار شود، آنگاه هر روز صبح و شب یک مرتبه به محل تغییر رنگ بمالید تا رنگ طبیعی پوست برگردد.
21. سعی کنید هنگام طبخ بادنجان کمی سرکه سیب در آن بریزید.
22. بطور کلی خوردن بادنجان عرق بدن را خوشبو می‎کند.
23. بخار بادنجان برای تقویت چشم مناسب می‎باشد در نتیجه هنگامیکه بادنجان می‎پزیم خوب است بخار آن را استشمام کنیم.
24. یک نسخه برای تسکین اعصاب: تخم بادنجان + تخم گشنیز + تخم ریحان + تخم تره + تخم ترخون + تخم جعفری از هر کدام 5 گرم + پونه یا نعنا 20 گرم، همه را کوبیده همراه 200 گرم عسل مخلوط نموده روزی 2 قاشق صبح و شب میل کنید.
25. یک غذای خوب برای کسانی که دچار بیماری زکام شده‎اند: پیاز 2 یا 3 عدد حلقه حلقه برش زده در آب می پزیم سپس بادنجان را بصورت ورقه ریخته و گوجه‎ و کمی قارچ و نمک و سبزی که بیشتر جعفری باشد را اضافه نموده تا پخته شوند و بعنوان غذا برای کسانیکه زکام دارند مناسب می‎باشد.
26. بادنجان در عین حالی که بازکننده معده می‎باشد گاهی اوقات باعث گرفتگی کبد و طحال می‎شود.
27. کسانی که دست‎هایشان عرق می‎کند پوست سیاه بادنجان را جوشانده سپس دستها را برای مدتی در آن جوشانده بگذارند.
28. برای باز شدن دمل برگ بادنجان را بکوبید روی دمل بگذارید.
29. کسانی که زخم معده دارند از بادنجان آب‎پز استفاده کنند.
30. برای ترک ‎خوردگی و زبری پوست آب بادمجان را در روغن تخم کتان بجوشانید تا آب بخار شود و روغن بماند سپس به پوست بمالید.
31. برای درمان زگیل بادنجان را بسوزانید و خاکستر آنرا با سرکه خمیر کرده روی زگیل بگذارید. یا اینکه بادنجان را با کمی آب و نمک بپزید سپس آب آنرا بگیرید و آن محلول را در روغن کنجد با حرارت ملایم بجوشانید تا آب بخار شود سپس روغن را روی زگیل بمالید.
32. برای اگزما از روغن بادنجان استفاده کنید.
33. کسانی که مبتلا به سودا و ورم کلیه یا درد مفاصل و قولنج هستند نباید بادنجان بخورند.
34. برای از بین بردن عرق کف دست و پا بادنجان را به ورق‎های نازک برش داده سپس نمک بپاشید آب سیاه و زردی از آن خارج می‎شود این آب را به دستها بمالید.
35. برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده بادنجان را در فر یا زیر آتش نیم پخته کرده سپس آب آنرا بگیرید و 50 درصد شکر اضافه کنید حدود 40 گرم میل کنید درد را تسکین می‎دهد.
36. برای درمان احتلام (انزال در خواب را گویند) در شب می‎توانید خوراک بادنجان را در برنامه روزانه خود قرار دهید.
37. بخاطر وجود آهن در بادنجان برای کسانی که کم خون هستند مفید است.
38. بادنجان مسکن سردردهای شدید است.
39. بادنجان برای بیماری استسقاء مفید می‎باشد.
استسقاء: بیماری است که مایعات در شکم جمع می‎شود و بیمار بسیار آب می‎خورد. تمام بدن متورم و سست است. غذا درست هضم نمی‎شود و ادرار به رنگ سفید در می‎آید و این بیماری بیشتر توأم با بیماری قلب و جگر می‎باشد. شکم متورم و بزرگ است.
40. اگر بادنجان آب‎پز با بخار پخته شود هضم آن آسان‎تر است.
41. کسانی که سنگ کلیه یا صفرا دارند از خوردن بادنجان خودداری کنند.
42. یک غذای خوشمزه با بادنجان برای کسانی که می‎خواهند لاغر شوند: بادنجان 2 عدد + کدو سبز 2 عدد + گوجه ‎ 3 عدد + پیاز متوسط 2 عدد + زنجبیل تازه یک تکه + هویج 2 عدد + دارچین، نمک، فلفل سیاه کمی + فلفل دلمه 1 عدد + آب یک استکان. ابتدا پیاز را در روغن مایع سرخ کرده سپس بادنجان و کدو و گوجه‎ را به‎صورت حلقه برش زده و می گذارید با حرارت ملایم پخته شود زمان پخت کم باشد نگذارید تبخیر شود. زمان پخت 30 الی 45 دقیقه است.

  • علی اصغر شمیمی

بادنجان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی