بیماری ام اس
1. کسانی که بیماری ام.اس دارند غذاهایی که حاوی پتاسیم و کلسیم است را بیشتر میل کنند برای مثال در بهار از توت فرنگی هفتهای 2 روز بعنوان صبحانه، برگ کاسنی یا شاهی آبی همراه غذا بعنوان صبحانه، اسفناج بصورت بورانی یا خام استفاده کنند. در تابستان گیلاس و تمش بعنوان صبحانه، زرد آلو، خربزه، هلو 2 ساعت بعد از غذا استفاده کنند. در پاییز و زمستان از بادام، بادام زمینی، فندق، کشمش، گردو بعنوان صبحانه و موز ابتدای شب بعنوان شام، آلو خش، برگه هلو عصر بعنوان میوه عصرانه، لوبیا سفید، قارچ، ماهی قزلآلا، گوشت گاو، ماهی حلوایی را در برنامه غذایی خود قرار دهند و هر روز یک عدد سیب میل کنند. در زمانیکه تره فرنگی وجود دارد سوپ تره فرنگی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
2. کسانی که بیماری ام.اس دارند به ویتامینB13 نیاز بیشتری دارند این ویتامین در سبزیهای ریشهدار، کشک و شیر ترش موجود می باشد.
3. کسانی که بیماری ام.اس دارند جوانه گندم و روغن گندم را در برنامه غذایی خود قرار دهند.